Janne Haavisto

Rumpali, musiikkituottaja, äänittäjä ja miksaaja.

Rumpali, musiikkituottaja, äänittäjä ja miksaaja Janne Haavisto on syntynyt v. 1964 Espoossa ja toiminut muusikkona, tuottajana, äänittäjänä ja miksaajana 1980 luvulta tähän päivään asti.

Jannen ura muusikkona sai vauhdikkaan alun kun hän kuusitoistavuotiaana liittyin rumpaliksi J.Karjalaisen Mustat Lasit yhtyeeseen. Mustien Lasien takarivissä menikin koko kuuma 80`luku, 90`luvulle siirryttäessä Janne alkoi hivuttautua myös tuottajan pallille ja Laika & The Cosmonautsin C´mon Do The Laika! oli ensinäyte Jannen monipuolisista kyvyistä. Kyseisellä levyllä hän toimi tuottajana,muusikkona, säveltäjänä,sovittajana,äänittäjänä sekä miksaajana. Tuottajana Janne vakiinnutti paikkansa viimeistään J.Karjalaisen huippumenestyneiden Tähtilampun Alla ja Villejä Lupiineja albumien tuottajana.

Jannen ura on mittava kattaen n.150 albumia joista useita kulta, platina ja -tulaplatina levyjä sekä Emma palkinnon tuotannosta. E-Studiossa Janne on tuottanut mm. J.Karjalaisen Et Ole Yksin, Tuomari Nurmion Paratiisin Puutarha ja Dalindeon Kallio albumit.