jouko lavonen
separator

Jouko Lavonen

 

Äänittäjä, miksaaja ja tuottaja.

 

Jouko Lavonen syntyi 1988 Savonlinnassa.

 

Nuoruuden bänditouhujen innostamana hän päätyi ensin Turun Konservatorioon ja siitä Bristoliin Englantiin, jossa hän suoritti vaativan BA(hons) Music Production And Sound Engineering tutkinnon.

 

Kolmen vuoden Englannissa asumisesta hänelle tarttui matkaan vierailut – ja äänityssessiot legendaarisilla studioilla kuten Abbey Road ja Metropolis, työskentely kansainvälisille yhtiöille kuten BBC ja The Bottleyard Studios sekä laaja tuntemus elektronisesta musiikista, syntetisaattoreista sekä ennakkoluuloton kokeilemisen asenne.

 

Jouko on äänittäjä, tuottaja ja synaintoilija, jonka laaja tuntemus niin soitetusta, kuin elektronisesta musiikista auttaa asiakkaitaan luomaan uniikkeja saundimaailmoja ja tuomaan heidän musiikistaan parhaat puolet esille.

 

Jouko on työskennellyt mm. Ailo – Pienen Poron Suuri Seikkailu-elokuvatuotannossa sekä seuraavien artistien kanssa: Elias Gould, Niko Ahvonen, Siru, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Antti Reini, BBC, ThisisDa, Pietarin Spektaakkeli, Aurora Hentunen Quartet, Sam Huber, The Migraines, East Funk Attack, Noita, Atomirotta, Ilmavoimien Big Band, Janna, Maarit Hurmerinta, Daivas, Matela.